Du er her. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening > Nyheder

Nyheder

25-02-2019: Foråret er på vej


Marts måned og dermed også foråret, lurer lige om hjørnet. De første lærker og viber er allerede ankommet og markvildtet er også begyndt at røre på sig.

25-02-2019: Temadag om regulering af mårhund og lokkejagt på ræv


Nu står der februar i kalenderen og det betyder, at det er nu man for alvor skal til at have arbejdshandskerne på når det gælder regulering af mårhund og ræv.

22-02-2019: Test formen med den frivillige jagtprøve


Undervisningssæsonen for jagttegn er godt i gang, og inden længe skal en række kommende jægere igennem nåleøjet ved jagtprøven. Vil du øge din chance for at bestå, kan du teste nerver og evner ved den frivillige jagtprøve.

22-02-2019: Få gratis udgave af Jagttegn og bliv oprettet som kunde med login i SEGES' nye netbutik


Hvis du bruger Jagttegn som det primære undervisningsmateriale, kan du få et gratis eksemplar af bogen. Udfyld og send formularen, så sender vi den nyeste udgave af bogen til dig uden beregning.

22-02-2019: Stor opbakning til foredragsaften i markvildtets tegn


Der var stort fremmøde fra både nær og fjern, da Ballum Jagtforening i midten af februar havde inviteret til foredragsaften med særligt fokus på markvildt og agerhøns.

22-02-2019: Bundne signaler til FM er nu offentliggjort


De udtrukket signaler til Forbundsmesterskabet i jagthorn 2019 er nu tilgængelige på blæsjagthorn.dk.

21-02-2019: Sådan godkender politiet ansøgninger om jagttegn


Blot fordi du tidligere har indløst jagttegn uden problemer, er det ikke en selvfølge, at det sker igen. Hvert år skal alle jægere, som ansøger om jagttegn, godkendes af politiet, før jagttegnet udstedes.

21-02-2019: Brexit: Går du på jagt i England eller Skotland?


Skal du på jagt i Storbritannien i nær fremtid, skal du være opmærksom på at reglerne sandsynligvis ændrer sig som følge af landets exit fra EU den 29. marts.